DREAM & TRY

Alles begon met Woodstock Festival. Een iconisch muziekfestival wat plaats vond in 1969, Bethel Amerika. Centraal stond: “3 Days of Peace & Music” Woodstock Festival geldt als een van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de Amerikaanse hippiecultuur en popmuziek.

Woodstock Fashion is begonnen als tweedehands kleding webshop waarbij de nadruk lag op de kleding uit de jaren 60s, 70s en 80s. Echter verschoof deze nadruk naar het duurzame aspect van kleding en is hierna uitgegroeid als Sustainable Starters Kit voor beginnende Earth-people.

Want waar ik als 26-jarige-net-afgestudeerde-meid nog té weinig van af wist is hoe ik mijn footprint op deze wereld kan verkleinen en iets terug kan geven aan de aarde voor de volgende generaties. Ik zie mijzelf namelijk niet alleen als een ‘Home-owner’, ‘Brabander’ of ‘Nederlander’. Ik ben een Aardbewoner en wil daarom ook mijn verantwoordelijkheid nemen voor deze aarde.

Want, laten we even eerlijk zijn… De natuur geeft onze zulke mooie dingen terug. Waarom willen we dit verwoesten?

Onder de naam Woodstock ga ik verder met het verduurzamen van mijn eigen levensstijl en hoop op deze manier ook anderen aan te sporen om stapjes te gaan zetten naar een groener leven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?